Noud Luykx bv

Coating Systems, voorheen Noud Luykx bv

Coating Systems heeft voorheen in de markt geopereerd onder de naam Noud Luykx bv.  

Toen Dhr. Noud Luykx, de oprichter van het bedrijf, per 01.01.2012 met pensioen ging, heeft Rens van der Westen, werkzaam sinds 1978 en toentertijd mede aandeelhouder,  het volledige aandelenpakket overgenomen en 5 jaar de leiding over het bedrijf Noud Luykx bv gevoerd.
Op het moment dat Dhr. Luykx met pensioen ging is de vraag al regelmatig gesteld.  “Wat wordt de nieuwe naam?”  De naam stond echter goed bekend en om die reden bleef deze onveranderd.

Toen kwam daar het moment dat in 2016 geïnvesteerd moest gaan worden. Uiteindelijk is hieruit een verhuizing voort gevloeid. In combinatie met deze investering en verhuizing is besloten om de naam toch te wijzigen. Noud Luykx BV is dan ook per 01-12-2016 Coating Systems BV, gevestigd aan de Ramshoorn 4 te Breda (Noord-Brabant).

Vanzelfsprekend is het team en de daarbij behorende bedrijfsfilosofie onveranderd gebleven.
Rens wil met al zijn energie, creativiteit en deskundigheid het bedrijf verder laten uitgroeien tot “de specialist” op het gebied van oppervlakte behandelingen. Hierbij staat de klant centraal  en zoeken we voor ieder probleem een oplossing, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Met onze nieuwe voorbehandelingsmethode die vrij is van fosfaten zijn wij een bedrijf dat milieubewust werkt.

Deze strategie bezorgt ons veel tevreden klanten en deze worden door ons gekoesterd.