“Doorlooptijden van twee tot drie dagen is meer regel dan uitzondering geworden.”

Jan van de Koedijk
Bedrijf: Frimex

SPUIT- EN POEDERWERK

Frimex doet al jaren zaken met Coating Systems (voorheen Noud Luykx BV). Vanuit de productieafdelingen en de installatiegroep van Frimex, wordt veel vraag uitgeoefend op spuit- en poederwerk. Op dat moment nemen wij contact op met Coating Systems. Coating Systems behandelt voornamelijk koel -en vriesmeubelen van onze installatiegroep. 


Naast het feit dat Coating Systems de oppervlakten van deze producten behandelt door middel van het aanbrengen van een natlaksysteem of poedercoating, demonteert en monteert men alle plaatdelen waaruit een koelmeubel bestaat. Dit wordt ook wel gezien als het goed inspelen in het voorzien van onze behoeften, die hoge kwaliteitseisen met zich meebrengen. De kennis over de gewenste kwaliteitsnormen met betrekking tot de oppervlaktebehandeling, wordt veroorzaakt door een jarenlange zakelijke relatie tussen Coating Systems en Frimex.

De laatste jaren speelt tijdsdruk een grote rol. Doorlooptijden van twee tot drie dagen is meer regel dan uitzondering geworden. Zelfs het `s morgens afleveren van te behandelen oppervlakten en het `s middags weer ophalen komt regelmatig voor.

Gelukkig hebben wij in Coating Systems en Rens van der Westen de juiste partners gevonden waarmee een constructieve conversatie kan worden aangegaan. Daar waar het nodig is staan ze met raad en daad klaar. Zelfs op de bereidheid van het verrichten van werkzaamheden op zaterdag en zondag kunnen wij rekenen om aan onze levertijdwensen te voldoen.

Ik hoop namens Frimex nog lange tijd zaken te kunnen en mogen doen met de firma Coating Systems.